S z a l l e r d a m
jöttünk láttunk szíttunk
2009-07-10
humán beállítottságú erőforrás
Azt hiszem, van abban valami bájosan mulatságos és egyben végtelenül szomorú is, ha az ember a saját munkaköri leírását nem alakíthatja szabadon, ám felmondás után megkérik rá, hogy az utódja számára dobjon össze egy tetszőlegeset. Ennek apropóján írtam egy kisregényt, hogy a nagy valószínűséggel augusztus 27-ig, az utolsó munkanapomig meg nem talált utódomnak milyen feladatokat kell majd átadnom. Most jut eszembe, az ő megtalálása is hozzám tartozik - ördögi kör!

A félreértések elkerülése végett szeretném tisztázni, hogy ebből a munkából nekem lett elegem, nem pedig fordítva. Legközelebb jövőre fogom a munkaerő-piacon kamatoztatni szakértelmemet, addig is saját magam szolgálatába állítva fogom testem és agyam szolgáltatásait igénybe venni.

"Kalad az élet!" - mondja a gyűrött tetoválás egy börtönviselt törzsvendég karján a győri kocsmában... mintha hiányozna onnan egy N betű, nem?
Szaller 23:35  
1 Comments:
  • At 2009. 07. 15. 13:23, Anonymous Viktori said…

    Mit is ittunk amikor lattuk azt a tetkot Szalleri, es hogy is hivtak az a kocsmat? Minden SZIF-es oda jart 5/10 literes demizsonokkal bore' ...

     
Megjegyzés küldése
<< Home
 


profildamdallamdam

klikkdamannodam



BLOGGER