S z a l l e r d a m
jöttünk láttunk szíttunk
2008-06-27
piros, nem tilos
Ezúttal nem a kerékpárosokról lesz szó. Nekik a piros továbbra is tilos, különben jön a 60 eurós büntetés. Amszterdamban ennél olcsóbban megúszható a másik fajta, szélesebb körben ismert piroslámpázás, vagyis az 50 eurós szákk'n'fákk. Ez a minimum ár, a határ pedig a csillagos ég. Persze, amit 50 euróért megkap az ember, az is inkább egy büntetés, de ezt mindenki döntse el saját maga. Addig is lássuk, milyen recept szerint zajlik a rítus!

Hozzávalók:
1 db 50 eurós bankjegy
1 db ablak, mögötte a piros lámpa fénye által jótékonyan eltakart, legalább közepes kiéltségi fokú lány
(figyelem, jól nézzük meg, melyiket választjuk, mert a frissebb és tetszetősebb darabok általában fiúk)
1 db óvszer
15 perc szabadidő

Használati útmutató:
Nyisson be a kiválasztott ajtón, de még ne csukja be maga mögött! Lehetőleg egyik lába maradjon kívül! Hadarja el, pontosan milyen szolgáltatást, milyen sorrendben szeretne igénybe venni (figyelem, az óra már ketyeg), milyen extrákkal kíván élni (korbács, plüss-bilincs, stb) - minderről előre meg kell állapodnia a feleknek, mert ilyen jellegű igények esetén további költségek merülhetnek fel! Ha a szokásos turistamenüt választja, az ár a fentebb említett összeg lesz, nem is érdemes alkudnia. Sikeres megállapodás esetén csukja be az ajtót, adja át a pénzt és kövesse a hölgyet (hölgynek vélt urat) a tettek mezejére. Gatya letol, nemes szervet szappanos vízzel, fertőtlenítőszerrel beken, barlangostestet vérrel feltölt, óvszert felhelyez, hölgyhöz (hölgynek vélt úrhoz) odalép. Először szákk, majd egy kis fákk, gyorsan élvez, megköszön, távozik. Az utcára elégedett mosollyal kilépve, állítsa meg a stoppert. Paolo Coelho szerint, átlagosan 11 perc hosszú egy menet, ami nagyjából stimmel is.

Megjegyzem, ezeken a helyeken csöcsörészni, smárolni, az előre megbeszélt tételeken felül fogyasztani nem ér, a leírtak alapján ez inkább egy félig-meddig nyilvános, függöny mögött zajló önkielégítésre hasonlít. Szintén nem ér fotózni, mert rosszabb esetben a kameránk vagy egészségünk bánja az önérzetes holland munkavállaló személyiségi jogainak csorbítását. Ha szerencsénk van, nem hívja a civil ruhás "rendfenntartókat", csak utánunk kiabál, hogy "Kitöröm a nyakadat, te!". Magyarul.
Szaller 12:57  
1 Comments:
  • At 2008. 07. 08. 10:08, Anonymous Névtelen said…

    Szeva Szalleri, végre egy élménybeszámoló! Az olvasóid türelmetlenül várják a cikkeket....:-)

    A későbbiekben lesz esetleg egy coffee shopos beszámoló is? "A nagy lopakodás" :-) Macskával nemrég lopakodtunk a VOLT-on - buli hátán buli, zene után zene jött.

    Jó szerencsét - üdv: Kató

     
Megjegyzés küldése
<< Home
 


profildamdallamdam

klikkdamannodam



BLOGGER