S z a l l e r d a m
jöttünk láttunk szíttunk
2007-01-23
egyéjszakás kaland
a kedvencem
A tévécsatornák kínálata finoman szólva is gyenge. Hiába van az a rengeteg adó, a heti egy amerikai sikerfilmmel és a reklámok közötti sorozatdömpinggel (C.S.I. E:R House Desperate Housewifes N.C.I.S. Lost 24 stb - ismerős, ugye?) nem igazán nyertek meg maguknak.

Szerencsére, érkezésem után egyből rábukkantam a Cult Videotheekre, a város legjobb kölcsönzőjére. De tényleg. Sajnos a legelső kikölcsönzött film után sehogy sem akart összejönni a második alkalom, de aztán beindult a gépezet. Rögtön szemet szúrt, hogy mennyi gyöngyszemet rejtenek a polcok, amelyekért érdemes ezt a kis kitérőt megtenni: David Lynch-, vagy Greenaway-összes, japán horror, manga, videoklip gyűjtemények, klasszikus zombi-trash-pornó ritkaságok, némafilmek, és még sorolhatnám. Műfajok, rendezők, színészek, országok, és időrend szerint rendszerezve és mindegyikből van angol feliratos verzió is, ami errefelé egyáltalán nem jellemző.

Gondosan válogatott magyar filmeket is lehet itt találni, tegnap például a kedvencem nézett velem farkasszemet a kirakatból (megjegyzem, otthon még nem is kapható). Ennél többet már tényleg nem tehetnének, hogy visszajárjak ide. :-)
Szaller 17:12  
0 Comments:
Megjegyzés küldése
<< Home
 


profildamdallamdam

klikkdamannodam



BLOGGER