S z a l l e r d a m
jöttünk láttunk szíttunk
2006-09-06
telefonbetyár
Nem is hiányzik a mobiltelefon, egyetlen nap alatt megszoktam a nélküle létet. Ugyan nálam van egy régi családi örökség, de se kredittel, se telefonszámokkal nincs feltöltve, rendre itthon is hagyom, úgyhogy az nem számít. Nevezzük el, mondjuk, ébresztőórának!
A cégnél nem kaptam még meg a telefonomat, sajátot nem tervezek venni, az utcán alig találni bedobós fülkét, úgyhogy mire újra lesz készülékem, szerintem már nem is fognak telefonálni az emberek egymásnak. Hagyományos értelemben.
Ugyan nem fér el a zsebemben, de jelenleg így oldom meg a kommunikációs egyenletet: laptop + WiFi + Yahoo! / Skype. A Bluetooth fülhallgatót Budapesten hagytam, mert nem gondoltam, hogy ekkorát fordul velem a világ, amint otthagyom a telekom ipart.
Szaller 21:23  
2 Comments:
  • At 2006. 09. 07. 15:11, Blogger Betond said…

    Latod latod... csak itt hisszuk bent a telekom ipar kellos kozepin, hogy ami minket korulvesz az a hitech. A legtobbunk 2 eves telefonnal maszkal, az egyik legolcsobb (am talan a legmegbizhatobb) Nokiaval. Amint innen kikerul az ember, ezerszer komolyabb keszuleket vagnak hozzank. GPS terkeppel, wifi, es hasonlo nyalanksaggal.
    A telefon jo, de jo lenne, ha a beepitett funkciok ugy is mukodnenek, hogy nincs benne SIM. Pl a radio mar nem megy bekapcsolas nelkul, sem a szamologep. Talan patentolni kellene ezt az otletet? Nem ismersz egy patentost?

    Jo olvasni amit irsz, kicsiny vilagunk kitagul altala. Neked meg javaslom volt kollegank blogjat, aki ceges autokent Ford Mustangot kapott..

     
  • At 2006. 09. 07. 15:14, Blogger Betond said…

Megjegyzés küldése
<< Home
 


profildamdallamdam

klikkdamannodam



BLOGGER