S z a l l e r d a m
jöttünk láttunk szíttunk
2006-09-01
nagytestvérek
Olyan mintha egy non-stop BB showban élnék, az összes szomszéddal egyetemben, hiszen akaratlanul is egymást bámuljuk. Sehol egy függöny, a házak pár méterre egymástól, a felső emeletek meghitten dőlnek egymás felé, elöl-hátul nagy ablakok, úgyhogy két lehetőségem van: vagy elfelejtem az egy szál pöcsben járkálást, vagy hozzászokom, hogy bámulnak. A hálószobában is csak egy sötétítő van, amit reggelente még félálomban húzok fel, kitárva magamat az összes érdeklődőnek... Ez a bámulás még azért is zavar, mert így rendet kell tartani, ágyat bevetni, elmosogatni, mindent elpakolni, ha egyszer az összes szemközti kéró tip-top.

Szaller 08:16  
2 Comments:
  • At 2006. 09. 04. 18:54, Anonymous Névtelen said…

    Hello Norppa, kösz a blog címét. Majd megírom a sajátomat is.

    Ez a függönytelenség a kirakatrendszer része lehet. A bordélyokon sincs a kirakatban függöny. Ugye nem ott kaptál szállást? Bár a lakás elég jól néz ki...

    A finneknél sincs függöny. Ha van, és be ishúzod, gyanús vagy, terrorista vagy kém, aki rejteget valamit. Ha meg benézel valakinek az ablakán, akkor perverz állat. Kukucskálni nem szabad. Ettől független nekünk volt függönyünk, és szabadon járkálhattunk egy szál ádámkoszümben.

     
  • At 2006. 09. 04. 18:58, Anonymous Névtelen said…

    Irhatnál a cégkultúráról, a munkaidőről. Van kávézó? Ingyen ebéd?

     
Megjegyzés küldése
<< Home
 


profildamdallamdam

klikkdamannodam



BLOGGER